Home | Environment

Environment

image

The Geopolitics of Environmental Challenges

The crises engulfing the modern world are complex. But one thing is clear: the environment is connected to all of them. Solutions will mean little without a healthy world in which to implement them.
Full story

This Is Your Brain on Nature

image
When we get closer to nature—be it untouched wilderness or a backyard tree—we do our overstressed brains a favor....
Full story

Mexico's 'Volcano of Fire' erupts

image
The Volcán de Colima, 3,820 m, also known as Volcán de Fuego, is part of the Colima Volcanic Complex (CVC) consisting of Volcán de Colima, Nevado de Colima and the eroded El Cantaro......
Full story

Mother Nature vs. Climate Change

image
Climate neutrality can be achieved through political willpower, imaginative policies, new green technologies and clean-energy sources, and a multi-trillion-dollar shift in investment toward sustainable economic sectors and infrastructure....
Full story

Beyond the Paris Climate Agreement

image
The Global Commission report sets out to identify the main obstacles to financing such infrastructure and to create an agenda to overcome them. In doing so, it represents a new approach to bringing about systemic change, different in two fundamental ways....
Full story

Marrëveshje "monumentale" për ngrohjen globale

image
“Është një hap monumental përpara, që u jep zgjidhje nevojave individuale të vendeve, por që na jep neve mundësinë për të reduktuar ngrohjen e planetit”, deklaroi Kerry për agjensitë....
Full story

Platformë për zgjidhjen e problemit të ajrit të ndotur në rajonin e Pollogut

image
Platforma është përpiluar në gjuhën shqipe, maqedonase dhe angleze, ndërsa kopje identike të saj, përveç organeve të pushtetit do t’u dërgohen edhe përfaqësive diplomatike të akredituar në Republikën e Maqedonisë dhe institucioneve relevante ndërkombëtare....
Full story

A State-Powered Green Revolution

image
Since the commercial development of lithium-ion batteries – the rechargeable batteries common in consumer electronics – in the early 1990s, the challenge of storing and releasing power effectively enough to make sustainable energy sources viable alternatives to fossil fuels has been a vexing one....
Full story

Beteja për ajrin

image
​Ndotja e ajrit përbën një nga problemet kryesore mjedisore në vend, e sidomos në Tetovë. Beteja për ajrin është sfidë dhe parakusht njerëzor për ekzistencën tonë të përditshme, ndaj dhe beteja për mbrojtjen e ajrit paraqet një akt të qenësishëm e mjaft substancial për çdo shoqëri....
Full story
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 349 | displaying: 1 - 10
Log in
Featured author