Home | Life & Style

Life & Style

image

Technology, skills and future jobs

Facing up to the coming technology upheavals, what might a next ‘Golden Age’ look like and what are the enablers that need to be put in place to deliver on that promise?
Full story

Robotization Without Taxation?

image
A moderate tax on robots, even a temporary tax that merely slows the adoption of disruptive technology, seems a natural component of a policy to address rising inequality. Revenue could be targeted toward wage insurance, to help people replaced by new technology ......
Full story

The EU must keep up with new technologies

image
Ultimately, human rights activists must have the final say in whether or not they engage with new technologies. The risks are high, but so are the rewards. The European Parliament should demand tighter EU export controls and request that the European......
Full story

Illuminati...

image
Iluminatët janë baza e atyre që sot quhet teoritë e konspiracionit, dhe zakonisht bazohen në fshehtësinë dhe sekretin për ekzistencën e tyre, prandaj dhe konfirmimi zyrtar në rrjetin më të madh social ndoshta tregon për një ndryshim strategjie ......
Full story

Chinese New Year 2017!

image
Celebrations will take place around the world on Saturday and Sunday, with some of the largest celebrations outside of Asia taking place in London. Rome will also hold sizeable celebrations, as the......
Full story

Scientists find 'vaccine' for fake news

image
A psychological tool aimed at immunising the public against the “virus” of fake news and misinformation has been developed by scientists....
Full story

Jeta pas vdekjes

image
Autorja Mary Roach, shprehet se: “Për më shumë se dy mijë vjet, kufomat njerëzore, disa me pëlqimin e tyre, disa kundër dëshirës së tyre janë përfshirë në realizimin e arritjeve shkencore më të guximshme, apo të kërkimeve më të çuditshme”....
Full story

* * *

image
Makina ka një motor me 750 kuaj-fuqi V12, që bën që ajo të kapë 100 km/h në vetëm 2.8 sekonda, ndërsa shpejtësia maksimale është 355 km/h. ...
Full story

Who Wins in the Name Game?

image
From dating to job prospects, a name has remarkable power over the path of its owner's life....
Full story

* * *

image
Viber është një aplikacion për telefonët celularë për sistemet Android dhe iOS që ju mundëson të komunikoni falas me kontaktet tuaj kudo nëpër botë....
Full story
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 468 | displaying: 1 - 10
Log in
Featured author