Home | Politics

Politics

image

G7 Summit

However, the other G7 leaders pledged to "reaffirm their strong commitment to swiftly implement the Paris Agreement".
Full story

Vota e shqiptarëve, si ndëshkim për politikanët

image
Ne shqiptarët, ende kemi besimin se diçka mund të ndryshojë me Vettingun e Drejtësisë, sepse reformën po e drejtojnë amerikanët dhe BE......
Full story

Zyrtari i DASH: Jemi optimistë për zgjidhjen e krizës

image
Nuk ka garanci në politikë. Dhe ky, mendoj unë, duhet të jetë shqetësimi i opozitës, se nëse nuk janë prezentë në Parlament, në institucione, atëherë pa dyshim që partia apo partitë fituese do të kenë mundësinë të veprojnë pa rolin konstruktiv të opozitës, rolin për të vënë në pikëpyetje, për të vëzhguar......
Full story

Larg nacionalizmit tendencioz

image
Nacionalizmit tendencioz në Ballkanin Perëndimor duhet t’i vijë fundi njëherë e përgjithmonë, e them kështu, pasi ky lloj nacionalizmi tendencioz duket sikur më shumë shërben për të tendosur situatën e bashkëjetesës midis komuniteteve, sesa në kthimin drejt mirëbesimit dhe paqes së domosdoshme. Ndasitë ndërmjet komuniteteve dhe subjekteve politike asnjëherë nuk kanë dhënë vlerën e pashmangshme të ruajtjes së besueshmërisë dhe stabilitetit......
Full story

Brexit: the British élitist revolution

image
So we have a democracy which is no longer a democracy in a functioning sense of the word, one which is very susceptible to élite takeover, one which is wilfully making very big and radical decisions about the future......
Full story

Presidenti Macron, viziton Gjermaninë

image
Macron: "Europës dhe botës i duhet një Francë më e fortë, një Francë e lirisë dhe solidaritetit”....
Full story

Macron and a Multi-Need Europe

image
Emmanuel Macron’s victory in the French presidential election is the surest sign yet that after a series of crises and setbacks, Europe may be regaining some semblance of self-confidence. But renewed confidence must not lead to resumed complacency....
Full story

Are Brits Tired of Politics?

image
The snap vote could be something of a legacy election for May. Projections show she is likely to increase her Conservative Party’s parliamentary majority from 17 to potentially over 100 seats, which would stave off a re-election campaign until 2022......
Full story

North Korea, the US-UK's latest target?

image
Washington and London's joint military exercises with Seoul raise questions that should be asked in Britain's election campaign....
Full story

The lamentable tri-color

image
Trump, Brexit and Le Pen - a trio united by their tri-colors, and an enemy that just won't ever go away... ...
Full story
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 1137 | displaying: 1 - 10
Log in
Featured author