Home | Travel

Travel

image

The quietest places on Earth

The cathedral-like underwater caves of the Yucatan Peninsula are among the last unspoiled places in the world.
Full story

Gjirokastra, perla e gurtë

image
“Gjirokastra, është ‘njëkohësisht tepër e vjetër dhe krejt e re dhe fare e panjohur’....
Full story

Panairi i Turizmit, Shtutgart!

image
Shqipëria merr pjesë për herë të parë në një panair ndërkombëtar turizmi me statusin e veçantë si ‘Vend Partner’. ...
Full story

* * *

image
Montecarlo.

Singapor...

image
Singapori pritet që të parakalojë Britaninë e Madhe në vitin 2020, duke u shndërruar në qendrën e dytë më të madhe financiare ishullore pas Zvicrës, ndërsa balanca e pasurisë së planetit zhvendoset më në Lindje....
Full story

Aurovil

image
Në shtetin indian Tamil Nadu, ekziston një qytet eksperimental që quhet Aurovil, i njohur edhe si qyteti i lindjes së diellit. Themeluesit e qytetit kanë menduar të krijojnë një qytet në të cilin gratë dhe burrat do të jetonin në paqe dhe harmoni, pavarësisht kombësisë, fesë apo pikëpamjeve politike....
Full story

Crimea’s bright future

image
Life in Crimea today leaves a lot to be desired....
Full story
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 234 | displaying: 1 - 10
Log in
Featured author